imgl9195-hdr
hotel-keyser-new-lobby-18-hdr
hotel-keyser-new-lobby-40-hdr
keyser16
keyser-fotos-kaige-productions--47-van-65-finetuned
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Corona update 02-04-2020


Vanwege het Coronavirus zijn wij aangepast open tot de maatregelen van het ministerie van kracht zijn. Dat wil zeggen dat wij minstens tot 28 april ons restaurant gesloten houden, en dat wij alleen ontbijt via roomservice serveren. Wij houden ons hotel geopend en volgen daarbij alle richtlijnen van het RIVM strikt op. Neem contact met ons op voor meer informatie met betrekking tot annuleren of verzetten van boekingen en extra maatregelen die wij treffen om het virus te overwinnen.

Wij wensen u een goede gezondheid toe.

Hopelijk tot ziens in ons hotel, met vriendelijke groet,


Team Golden Tulip Keyser Breda

 

Verrassend veelzijdig verblijf

 

Als het op veelzijdigheid aankomt, spant Golden Tulip Keyser Breda Centre de kroon. Zowel zakelijk en privé kunt u verrassend veel kanten met ons op.

Buitenshuis ligt het stadshart van Breda praktisch aan uw voeten. Hoogstandjes zoals Holland Casino, het Chassé Theater en de 15e-eeuwse Grote Kerk zijn vanuit onze wandelgangen al te zien. Net zoals alle ‘down town’ restaurants, barretjes, winkels en cultuurhistorische bezienswaardigheden zijn ze met een korte wandeling te bereiken. Zelfs het natuurrijke buiten van Breda is opvallend dichtbij, ideaal om heerlijk in te wandelen of fietsen.

 

Meer lezen

 

Kamers met stijl

Golden Tulip Keyser Breda Centre; smaakvol en gastvrij verblijven in kamers met een hoge standaard. Een hotel met alle wenselijke faciliteiten en gastvrijheid met de menselijke maat. Het hotel is de plaats van rustiek verblijven, lommerrijk en toch zeer centraal gelegen aan het kloppend hart van Breda.