keyser-fotos-kaige-productions--47-van-65-finetuned
keyser14
breda_centrum_20180812--2
image00003

Vacatures

Kom jij ook werken in ons familiebedrijf? Solliciteer dan snel op een van de openstaande vacatures. In ons hotel is het werk uitdagend en kom je in gezellige, maar ook professionele teams te werken. Het familiegevoel zie je terug in de omgangsvorm met elkaar en het enthousiasme voor ons bedrijf. Eens je bent begonnen zal je niet meer weggaan.

Solliciteer direct

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Golden Tulip Keyser Breda


Wij verwelkomen u graag in ons hotel. Ons hotel ligt op de perfecte locatie in het centrum van Breda. We beschikken over moderne kamers en suites, restaurant, bar, fitness, kookstudio en 9 vergaderzalen. Een fijne uitvalsbasis voor een bezoek aan Breda en groene omgeving. 

Bent u op zoek naar een zakelijk verblijf, kies uit onze verschillende kamertypes.
Of wanneer u een zorgeloos verblijf zoekt hebben wij aantrekkelijke arrangementen samengesteld op onze arrangementenpagina.

Handige informatie over parkeren in Breda en over ons hotel vindt u hier.

Activiteiten in Breda
Benieuwd naar wat u op dit moment in Breda kunt doen? 
Lees hier rustig verder of boek direct:

Leuke uitjes  Direct Tickets

 

 

 

Voor uw vakantie in Nederland

Dit jaar boekt Nederland voornamelijk vakantie in eigen land. Bij Golden Tulip Keyser in Breda hebben we daarom ons aanbod verder uitgebreid voor onze gasten. Avontuurlijk, sportief, cultuurrijk en/of culinair? Met uw partner of met het hele gezin? Voor ieder potje een deksel!

Arrangementen bekijken

 

 

Kamers met stijl

Golden Tulip Keyser Breda Centre; smaakvol en gastvrij verblijven in kamers met een hoge standaard. Een hotel met alle wenselijke faciliteiten en gastvrijheid met de menselijke maat. Het hotel is de plaats van rustiek verblijven, lommerrijk en toch zeer centraal gelegen aan het kloppend hart van Breda.

Kamers bekijken