Golden Tulip Keyser Breda Betoverend Breda

Betoverend Breda Programma

  • 28 november 2018
  • Geen categorie

Tussen 14 december en 6 januari staat Breda in het teken van “Betoverend Breda”.
Er worden tal van feestelijke activiteiten georganiseerd door de hele stad voor jong en oud. Zo houdt Breda ook tijdens de koude winterdagen haar Beste Binnenstad reputatie zeker hoog!
Ons hotel heeft ook een aantal leuke bijdrages aan het “Betoverend Breda” programma. Wij zetten ze voor jullie op een rijtje;

Betoveren Pathé film arrangement
Tijdens de hele periode van 14 december t/m 6 januari hebben wij het “Betoveren Pathé film arrangement” in samenwerking met Pathé Breda.
Voor €29,50 een 3-gangendiner in ons Restaurant Orange inclusief een filmticket voor een reguliere film bij Pathé Breda.

Kerstmenu Try Out
Op maandag 17 december hebben wij een heuse Kerstmenu Try Out Kookworkshop in samenwerking met Boerschappen.
De perfecte manier om kookstress tijdens de feestdagen te voorkomen; een proef kooksessie met onze chef die een feestelijk menu samengesteld heeft die samen bereid en geproefd gaat worden. Met de perfecte tips & tricks op zak kan het niet meer misgaan!

Oliebollen Experience
Op zondag 30 december bieden wij voor oliebollenbakkers of oliebollenbakkers in spe een unieke “oliebollen Experience”.
Na verwelkomt te zijn met een passend welkomstdrankje leer je onder begeleiding van onze chef de perfecte oliebol te maken. Je gaat uiteraard zelf aan de slag en neemt 20 overheerlijke oliebollen mee naar huis, succes gegarandeerd!

Pathé Frozen Experience met aansluitend Pannenkoeken eten bij ons
Op woensdag 2 januari hebben wij in samenwerking met Pathé Breda de Pathé Frozen Experience; verzamelen bij Pathé Breda in “Frozen” outfit voor onder andere een Meet & Greet en dan met zijn allen naar de bioscoopzaal om samen de film Frozen te kijken. Na afloop kan samen met de sneeuwkoningin naar Golden Tulip Keyser Breda gelopen worden om de dag af te sluiten met zelf versierde pannenkoeken!

Betoverende Kidsmiddag ‘Frozen’
Op donderdag 3 januari is het tijd voor kinderen om eens een echte chef te zijn! Samen met onze chef gaan zij koekjes bakken, versieren én opeten! Hierna wordt het een magische middag met een bezoek van dé sneeuwkoningin! Er mogen vragen gesteld worden en er kan op de foto worden gegaan. Ter afsluiting wordt op groot scherm de film Frozen gedraaid. Jong en oud zijn welkom!

Meer informatie en reserveren kan bij ons via sales@hotel-keyser.nl of 076-5205173.

Voor een compleet overzicht van alle “Betoverend Breda” activiteiten, kan het programma geraadpleegd worden op de website van Betoverend Breda.

Zien we je bij een of meerdere van onze activiteiten? Wij kijken er naar uit, tot dan!