Bestebinnenstad

Breda Beste Binnenstad 2017-2019

  • 1 december 2017
  • Geen categorie

Voor wie nog twijfels had een bezoek aan Breda te brengen, is nu geen twijfel  meer mogelijk.

Breda is namelijk 23 november jl. bekroond tot Beste Binnenstad van Nederland 2017-2019!

Een vakjury bestaande uit 15 leden heeft dit na uitvoerig onderzoek besloten. Breda heeft hiermee Arnhem als grootste concurrent  verslagen

De jury is erg enthousiast over de veelzijdigheid van onze binnenstad.  Onderscheidend steekt Breda voornamelijk met kop uit op het gebied van digitalisering. Bijvoorbeeld de mooie city app, QR-codes door de hele binnenstad en de digitale tour door de binnenstad. Dit vind de jury ook een grote bijdrage leveren aan de beleving van onze Bredase binnenstad.

Ook wij willen zeggen tegen onze gasten; maak hier gebruik van! Stuk voor zijn het onwijs vermakelijke, interactieve manieren om de geheimen van onze mooie stad te ontdekken.

Een volgende potentiële titel zou kunnen zijn “beste binnenstad voor mensen met een beperking”, ook deze titel dingt Breda namelijk naar mee! Dat we een kanshebber zijn is vrijwel zeker, Breda wordt namelijk nu al gezien als voorbeeldgemeente!

Hoe dan ook, wij houden van onze stad en zijn dan ook trots op onze welverdiende titel.

Dit met je eigen zintuigen komen bewonderen? Reserveer dan hier ons speciale Breda Beste Binnenstad Arrangement in ons mooie stadshotel!