0001

Een maand vol vertier

  • 5 mei 2017
  • Geen categorie

Mei, ook wel de bloeimaand genoemd. Dit is zeker terug te zien in Breda want Breda staat volop in bloei, boordevol evenementen. Laten we alles op een rijtje zetten:

 

Zondag 7 mei – Wings for Life

De hele wereld rent op 7 mei om geld in te zamelen met als doel het vinden van een genezing van dwarslaesie. Sportief? Doe mee! Minder sportief? Moedig aan!

 

7 t/m 14 mei – Art Breda

Naast ons hotel, in het voormalig Breda’s museum, zijn kunstexposities van kunstgalerieën en kunst/antiekhandelaren te vinden. Het betreft kunst in allerlei vormen welke u zelf kunt bewonderen of deelnemen aan een rondleiding. Check de website van Art Breda voor meer informatie, tickets en openingstijden.

Ook wij doen mee aan dit evenement. In samenwerking met kunstgalerij Très Art hangen werken van Hélène Terlien in ons hotel. Vul uw bezoek aan met een culinaire beleving en geniet van een speciaal ART 3-gangen menu voor € 29.50 per persoon.

 

10 t/m 21 mei – Spanjaardsgatfestival

11 dagen Breda als muziekstad. Dit door een groot podium aan de haven van Breda met muzikaal vertier. Aan iedere muziekliefhebber is gedacht, klik hier voor het programma.

 

25 t/m 28 mei – Breda Jazz Festival

Als swingende afsluiter eindigt deze vruchtbare maand met dit jaarlijks terugkerende populaire Jazzevenement. Verspreid door het hele centrum van Breda kunt u buitenpodia vinden met Jazz muziek die gratis toegankelijk zijn. Ook worden er speciale binnenconcerten gegeven waar u vooraf tickets voor kunt kopen via de website.

Wij als sponsor van dit evenement stellen onze bar/restaurant Orange in de late uurtjes ook open tijdens het Jazz Festival om u van optredens te voorzien!

 

Kortom, zeker een bezoekje waard! Nog niet overtuigd? De vele winkels, terrassen en de Bourgondische Bredase sfeer zijn eigenlijk al reden genoeg voor een bezoekje, toch? 😉