BOB & JOEP

Metamorfose in Hotel Golden Tulip Keyser Breda Centre

  • 15 februari 2016
  • Geen categorie

5 februari aanstaande, een dag voor carnaval, voltooit Hotel Golden Tulip Keyser Centre een grootschalig renovatieproject. 57 van alle 87 viersterren comfortkamers kregen een totale make over. De eigentijdse uitvoering is een mooie mix van creativiteit en functionaliteit, passend bij de wensen van de hedendaagse business- en (p)leisure gast. Met deze upgrade neemt het familiebedrijf een volgende stap in haar moderniseringsplannen.

Eigenaren Joep en Bob Sweere zijn erg positief over het resultaat: “De inrichting van de nieuwe kamers sluit goed aan op het veelzijdige karakter van ons hotel. Het is een aangename combinatie van stijlvol zakelijk en ontspannen huiselijk. Natuurlijke materialen en ingetogen kleuren gaan hand in hand met praktische, no-nonsense luxe. Zo heeft het merendeel van de kamers een inloopdouche, in plaats van een bad. Alle suites zijn een klasse gestegen: naast andere extra’s zijn ze voorzien van een flatscreen tv in de badkamer en een apart toilet.”

Meegaan met de tijd

“Golden Tulip Keyser Breda Centre heeft een unieke locatie”,  aldus Joep Sweere. “We bevinden ons in het hart van een historisch en bruisend stadscentrum, dat bovendien centraal ligt in de Benelux. Ook zakelijk gezien zitten we dus op een strategisch punt. Daarbij is Breda volop in ontwikkeling. Prestigieuze projecten, zoals de bouw van het nieuwe centraal station met kantoren, winkels en woningen, alsmede de multifunctionele evenementenzone Breepark, bieden legio nieuwe kansen voor business, leisure en pleasure. Dit, in combinatie met onze uitgebreide zakelijke- en vrijetijdsfaciliteiten, maakt ons hotel tot een interessant onderkomen voor zowel zakelijke,- als privégasten. Wij bieden hen een totaalbeleving. Door mee te gaan met de tijd en in te blijven spelen op ontwikkelingen in de markt, willen wij nu en in de toekomst een sterke aantrekkingskracht op hen blijven uitoefenen.”

Restyling multifunctionele zalen

“Aansluitend op dit renovatieproject starten wij met de restyling van vijf van onze negen zalen”, vervolgt Joep Sweere. “Ze bieden onderdak aan ieder soort bedrijfsmatige,- of privéactiviteit, waaronder culinaire workshops. Tevens worden de toiletgroepen in de lobby vervangen.”

In zee met lokaal opererende bedrijven

Hotel Golden Tulip Keyser Breda Centre is sterk verbonden met Breda en lokaal opererende bedrijven. Zij onderstreepte dit door het Bredase Meuviro Interieurbouw in te schakelen voor de renovatie van haar kamers. Vorig jaar ging zij in zee met InBev. De brouwerij is erg actief in de stad.