k4
k2
k3
k1
k5
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Golden Tulip Keyser Breda


Wij verwelkomen u graag in ons hotel. Ons hotel ligt op de perfecte locatie in het centrum van Breda. We beschikken over moderne kamers en suites, restaurant, bar, fitness, kookstudio en 9 vergaderzalen. Een fijne en veilige uitvalsbasis voor een (zakelijk) bezoek aan Breda en (groene) omgeving. Ook in tijden van Corona bent u bij ons van harte welkom. 

Ook blijven slapen? Kijk dan naar onze leuke (Kerst) arrangementen op onze arrangementenpagina. 
Wij kijken uit naar uw komst! 

Benieuwd naar wat u op dit moment in Breda kunt doen? Lees hier rustig verder:

Leuke uitjes

 

 

RIVM Maatregelen

De zorg voor onze gasten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Om u zo veilig mogelijk te ontvangen bij Golden Tulip Keyser Breda houden wij ons uiteraard aan de RIVM maatregelen. Wij mogen het COVID-19 Controls; checked by NSF label dragen. Dit label geeft aan dat wij de gezondheidsprotocollen op de juiste wijze naleven. Wij vragen onze gasten om de richtlijnen van het RIVM te volgen. 

Kijk voor de maatregelen die in ons hotel gelden op de onderstaande link.

klik hier

Kamers met stijl

Golden Tulip Keyser Breda Centre; smaakvol en gastvrij verblijven in kamers met een hoge standaard. Een hotel met alle wenselijke faciliteiten en gastvrijheid met de menselijke maat. Het hotel is de plaats van rustiek verblijven, lommerrijk en toch zeer centraal gelegen aan het kloppend hart van Breda.

 

 


A night to escape


Restaurant Chocolat en Golden Tulip Keyser slaan de handen in één. Op 4 en 5 december kookt Dorus en zijn team, in onze keuken, de sterren van de hemel.

Chefkok en trotse eigenaar Dorus Clement van Restaurant Chocolat neemt ons mee in zijn wereld van verleiding, verwend worden en culinaire creativiteit. Dorus en zijn team combineert de internationale keuken met Franse en Oosterse invloeden. Klassiek en stijlvol tegenover creatief en eigentijds. Laat je verrassen door de culinaire indrukken van Restaurant Chocolat en maak de reis compleet met een overnachting in een luxe kamer van Golden Tulip Keyser Breda.

Boek hier