terras-website
imgl9195-hdr
hotel-keyser-new-lobby-18-hdr
keyser-fotos-kaige-productions--47-van-65-finetuned
keyser16
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Wij zijn open! Met vernieuwd terras!


Wij zijn weer volledig open! Vanaf 1 juni hebben wij ons restaurant en terras ook geopend voor gasten die niet in ons hotel verblijven. En leuk om te weten is dat wij het terras volledig hebben vernieuwd. Zo zijn er een aantal loungebanken met een gezellig vuurtje geplaatst en kun je tot laat in de avond bij ons terecht. Wij zijn dagelijks geopend voor lunch, diner of een borrel.

Ook blijven slapen? Kijk dan naar ons toegankelijke Eat & Sleep Arrangement.
Met dit eat & sleep arrangement is overnachten en dineren nu extra aantrekkelijk. Voor slechts €49,50 per persoon boekt u nu een 2 persoonskamer inclusief 3 gangen diner.
Boek snel want vol = vol. 

Wij kijken uit naar uw komst!  Eat & Sleep arrangement

Benieuwd naar wat te doen in Breda in de Corona tijd? kijk op deze pagina door ons samengesteld:

Corona proof uitjes

 

 

RIVM Maatregelen

Bij Golden Tulip Keyser Breda houden wij ons aan de RIVM maatregelen die van kracht zijn. Wij vragen onze gasten zich ook aan deze regels te houden. 

Kijk voor de maatregelen die in ons hotel gelden op de onderstaande link.

klik hier

Kamers met stijl

Golden Tulip Keyser Breda Centre; smaakvol en gastvrij verblijven in kamers met een hoge standaard. Een hotel met alle wenselijke faciliteiten en gastvrijheid met de menselijke maat. Het hotel is de plaats van rustiek verblijven, lommerrijk en toch zeer centraal gelegen aan het kloppend hart van Breda.