restaurant-1
photo-1557079790-51bc14db8421
keyser16
restaurant-2
imgl9221-hdr
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Restaurant Orange

 

Werelds, vers & vernieuwend

 

Ontdekken, beleven, proeven en genieten… Ons Restaurant Orange met geïntegreerde bar is een lust voor het oog én uw smaakpapillen! Artistiek design, down to earth materialen en frisse kunst vormen het verkwikkend decor voor een culinaire reis langs geuren, kleuren en smaken. De kaart loopt van eerlijke en lokale producten tot spannende wereldse gerechten. Alles is vers en vernieuwend bereid. Voor een aperitiefje of borrel schuift u aan bij de bar. Wij leggen u graag in de watten!

Door de nieuwe richtlijnen van het RIVM mogen wij tot en met 11 november alleen hotelgasten ontvangen in ons restaurant en de bar. 

NU TE BOEKEN --> Eat & Sleep arrangement! Een overnachting met ontbijt en diner vanaf €57,- per persoon (op basis van 2 personen).

 

Menukaart

Ontdek de (h)eerlijke smaken van Restaurant Orange

 

Komt u aan tafel om te genieten van Chef André zijn verrassende creaties? U treft ze net zo goed aan in een snelle lunch als in een 3,- of 4-gangen menu of exclusief diner. Ieder seizoen kunt u weer nieuwe, (h)eerlijke smaken ontdekken. Groene (biologische, duurzame) producten worden in verschillende (vegetarische) gerechten verwerkt. Onze specialiteitenkaart is een feest voor de vleesliefhebber en het ontbijtbuffet een Bourgondisch begin van de dag.

 

Restaurant Orange ook geopend voor ontbijt, lunch of borrels

ontbijt--2--website
ontbijrt
lunch1
esmat-bar
screenshot_20200229-114118_instagram