keyser-fotos-kaige-productions--47-van-65-finetuned
keyser14
breda_centrum_20180812--2
image00003
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Golden Tulip Keyser Breda


Wij verwelkomen u graag in ons hotel. Ons hotel ligt op de perfecte locatie in het centrum van Breda. We beschikken over moderne kamers en suites, restaurant, bar, fitness, kookstudio en 9 vergaderzalen. Een fijne en veilige uitvalsbasis voor een bezoek aan Breda en groene omgeving. 

Of kijk voor onze andere aantrekkelijke arrangement op onze arrangementenpagina.

Activiteiten in Breda

Benieuwd naar wat u op dit moment in Breda kunt doen? 
Lees hier rustig verder of boek direct:

Leuke uitjes  Direct Tickets

 

Wij zijn weer open vanaf vrijdag 28 januari. Ons restaurant is ook geopend vanaf vrijdag!

 

 

Voor uw vakantie in Nederland

Dit jaar boekt Nederland voornamelijk vakantie in eigen land. Bij Golden Tulip Keyser in Breda hebben we daarom ons aanbod verder uitgebreid voor onze gasten. Avontuurlijk, sportief, cultuurrijk en/of culinair? Met uw partner of met het hele gezin? Voor ieder potje een deksel!

Arrangementen bekijken

 

 

Kamers met stijl

Golden Tulip Keyser Breda Centre; smaakvol en gastvrij verblijven in kamers met een hoge standaard. Een hotel met alle wenselijke faciliteiten en gastvrijheid met de menselijke maat. Het hotel is de plaats van rustiek verblijven, lommerrijk en toch zeer centraal gelegen aan het kloppend hart van Breda.

Kamers bekijken

 

 

RIVM Maatregelen

De zorg voor onze gasten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Om u zo veilig mogelijk te ontvangen bij Golden Tulip Keyser Breda houden wij ons uiteraard aan de RIVM maatregelen. Wij mogen het COVID-19 Controls; checked by NSF label dragen. Dit label geeft aan dat wij de gezondheidsprotocollen op de juiste wijze naleven. Wij vragen onze gasten om de richtlijnen van het RIVM te volgen. 

Kijk voor de maatregelen die in ons hotel gelden op de onderstaande link.

klik hier