lobby-kerst
hotel-buitenkant-website-versie
lobby-kerst-website-versie
terrras-kerst-website
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Golden Tulip Keyser Breda


Wij verwelkomen u graag in ons hotel. Ons hotel ligt op de perfecte locatie in het centrum van Breda. We beschikken over moderne kamers en suites, restaurant, bar, fitness, kookstudio en 9 vergaderzalen. Een fijne uitvalsbasis voor een bezoek aan Breda en groene omgeving. 

Bent u op zoek naar een zakelijk verblijf, kies uit onze verschillende kamertypes.
Of wanneer u een zorgeloos verblijf zoekt hebben wij aantrekkelijke arrangementen samengesteld op onze arrangementenpagina.

Activiteiten in Breda
Benieuwd naar wat u op dit moment in Breda kunt doen? 
Lees hier rustig verder:

Leuke uitjes   

 

 

Kerst viert u in Breda!

 

Als shopliefhebber weet je Breda natuurlijk allang te vinden. Wist je dat tijdens de kerstvakantie onze stad extra mooi versierd is. Ga langs de mooie designwinkels in het Ginneken, of neem een kijkje in het intieme winkelhof ’t Sas, de prachtige Houtmarkt of de overdekte Barones. Combineer een dag in Breda met onze Luxe Kerstarrangementen. Wij hebben voor u de ultieme combinaties alvast gemaakt. Zie de arrangementenpagina voor de mogelijkheden met diverse top restaurants in de binnenstad.

Kerst Arrangementen

 

 

Kamers met stijl

Golden Tulip Keyser Breda Centre; smaakvol en gastvrij verblijven in kamers met een hoge standaard. Een hotel met alle wenselijke faciliteiten en gastvrijheid met de menselijke maat. Het hotel is de plaats van rustiek verblijven, lommerrijk en toch zeer centraal gelegen aan het kloppend hart van Breda.

Kamers bekijken