Restaurant Orange

Werelds, vers & vernieuwend
Ontdekken, beleven, proeven en genieten… Ons Restaurant Orange met geïntegreerde bar is een lust voor het oog én uw smaakpapillen! Artistiek design, down to earth materialen en frisse kunst vormen het verkwikkend decor voor een culinaire reis langs geuren, kleuren en smaken. De kaart loopt van eerlijke en lokale producten tot spannende wereldse gerechten. Alles is vers en vernieuwend bereid. Voor een aperitiefje of borrel schuift u aan bij de bar. Wij leggen u graag in de watten!

Ontdek de (h) eerlijke smaken van Restaurant Orange

Komt u aan tafel om te genieten van Chef André zijn verrassende creaties? U treft ze net zo goed aan in een snelle lunch als in een 3,- of 4-gangen menu of exclusief diner. Ieder seizoen kunt u weer nieuwe, (h)eerlijke smaken ontdekken. Groene (biologische, duurzame) producten worden in verschillende (vegetarische) gerechten verwerkt. Onze specialiteitenkaart is een feest voor de vleesliefhebber en het ontbijtbuffet een Bourgondisch begin van de dag.

Buiten…gewoon tafelen & borrelen

Vergeet niet dat u tijdens de zomermaanden ook buiten…gewoon op ons terras kunt tafelen en borrelen.

Pathé filmdiner

Hoe fijn is het een compleet avondje uit te kunnen reserveren? Daarom bieden wij de mogelijkheid een 3-gangendiner te reserveren in ons Restaurant Orange in combinatie met een ticket voor een reguliere film bij Pathé Breda. Een uitgebreid avondje weg voor een speciale prijs van €29,50 per persoon!

Hard werken, lekker opladen, goed afronden

Hard werken, betekent ook dat u moet opladen. Tijdens het vergaderen kunt u dan ook gebruik maken van één van onze vele ‘tussen- de- bedrijven- door’,- lunch- en dinermogelijkheden:

  • Tussen de bedrijven door: Desgewenst serveren wij in uw pauzes diverse ‘opkikkers’. Zoet, hartig, gezond? Vraag naar de mogelijkheden. Ze zijn eindeloos.
  • Lunch: Qua lunch heeft u ook volop keuze: een buffet met uiteenlopende warme- en koude gerechten, een broodjeslunch, een themabuffet… We gaan graag met u aan tafel om uw wensen te vertalen naar een maatwerk buffet. Met gezelschappen tot 10 personen kunt u ook uw keuze maken uit de à la carte kaart. Lunch serveren wij in principe in ons restaurant. Op verzoek doen wij dit ook in de zalen.
  • Borrelen: Wilt u in een informele sfeer napraten over uw bijeenkomst? In onze fraaie hotelbar doet u dit onder het genot van een hapje & drankje in een aangenaam ontspannen sfeer.
  • Diner: Een geslaagd diner, ter afsluiting van uw bijeenkomst? In Restaurant Orange bent u in goede handen. Bij reserveringen tot 10 personen kunt u uw keuze maken uit de wisselende à la carte kaart. Grotere gezelschappen kunnen wij uiteenlopende menusuggesties doen. Het aantal gangen en de presentatie (wel of niet in buffetvorm) zijn aan u. Uiteindelijk kan uw diner volledig naar uw wensen samengesteld worden. Vanzelfsprekend houden wij rekening met allergieën, diëten en andere verzoeken.

Culi Club Keyser Breda: Doe-het-zelf eens anders!

Restaurant Orange en Chef André’s creaties zijn een beleving op zich. Toch kunt u hier een culinaire topervaring aan toevoegen. Ons hotel heeft namelijk ook een eigen, professionele kookstudio: Culi Club Keyser. Onder deskundige en bezielde begeleiding leert u hier de fijne kneepjes van het kookvak en bereidt u samen met collega’s, vrienden of familie een overheerlijk lunch of diner.
Culi Club Keyser verzorgt exquise workshops, leuk voor teambuilding, maar ook als ‘doe-het-zelf- eens anders privé uitje!

Kijken, proeven, niet koken…

Houdt u het liever bij ‘een kijkje in de keuken’, zonder zelf aan de slag te gaan? Geen probleem! Live cooking en wijnspijs proeverijen behoren ook tot de mogelijkheden van Culi Club Keyser. Hierbij passeren geuren, kleuren en het reilen en zeilen van de chefs de revue, terwijl u alleen maar hoeft te horen, zien, ruiken en proeven.

Reserveren bij Restaurant Orange

Datum:    

Tijd:           

Aantal:     

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Gallery