Beste prijs garantie

SuitePad – onze nieuwste gadget!

 

Sinds kort hebben wij een mooie aanwinst op al onze hotelkamers; de SuitePad.
Bij binnenkomst valt hij direct op: in de vorm van een tablet op de daarvoor bedoelde houder, die tevens als oplader dient.

Maar wat is dit dan en wat kun je er mee?


De SuitePad is de manier om digitaal extra service te kunnen bieden aan onze hotelgasten.
Daar waar vroeger op veel plaatsen een uitgebreid assortiment aan folders uitgestald was, zijn tegenwoordig veel van deze zaken vervangen door digitale informatievoorzieningen. Het gaat sneller, zoeken kan gerichter en de mogelijkheden zijn eindeloos.
Zo is op onze SuitePad uitgebreide informatie te vinden over ons hotel, Breda en omgeving.
Heb je toch nog een vraag? Niet nodig om naar de receptie toe te lopen, of de telefoon op te pakken. Met de SuitePad is het heel eenvoudig om een chatgesprek te starten met een van onze receptiemedewerkers. Dit kan uiteenlopen van bijvoorbeeld verzoek voor een wake up call tot een vraag met betrekking tot openingstijden.
Wil je eropuit en ben je benieuwd naar het weersvooruitzicht? Check de Suitepad! Kans op files? Check de SuitePad!
Ook roomservice bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. De complete menukaart van ons Restaurant Orange is te zien op de SuitePad, waarmee ook een bestelling geplaatst kan worden. Onze collega’s nemen altijd nog even contact op om de bestelling te bevestigen.
Daarnaast zijn er tal van apps ter vermaak en ontspanning op te vinden zoals spelletjes, radio, social media en internet.
Tot slot zijn wij altijd blij met feedback van onze gasten, de reacties van onze gasten zijn voor ons van grote waarde voor de kwaliteitscontrole van ons product. Mede hierdoor worden wij in staat gesteld ons product te verbeteren. Op al onze SuitePads zit dan ook de mogelijkheid om uw review achter te laten!

Kortom; volop mogelijkheden met deze nieuwe gadget!