Verbouwing

Verbouwen, vernieuwen en verven

  • 6 augustus 2018
  • Geen categorie

Ook als hotel zijnde is het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Onze hotellobby vond haar oorsprong in 2000. Evenals de 59 kamers tellende toren en de huidige indeling van ons restaurant.

De afgelopen jaren hebben er veel vernieuwingen plaatsgevonden; in 2014 heeft onze restaurant/bar Orange een totale make over gekregen. Twee jaar later, begin 2016 zijn 59 hotelkamers verbouwd.

Hoog tijd dus om ook onze hotellobby in een mooi modern jasje te steken, zodat deze perfect aansluit bij de rest van het hotel.

Begin juli zijn wij begonnen met de eerste werkzaamheden welke direct een positief effect op de entree heeft; een opengebroken muur tussen de lobby en het restaurant zorgt voor meer ruimte en overzicht en de geplaatste gashaard creëert extra sfeer.

Daarnaast zal onze receptiebalie een ander uiterlijk krijgen en ook de nieuwe gietvloer zal een grote bijdrage leveren aan de vernieuwde look van de lobby. Tot slot een compleet nieuwe inrichting, kleurstelling en speciaal voor ons ontworpen meubilair. Er is gekozen voor moderne meubels in combinatie met natuurlijke materialen zoals natuursteen, glas, lichte houtsoorten, leer en velvet.

Het is de bedoeling dat eind augustus de nieuwe lobby een feit zal zijn.

Niet alleen de hotellobby mag eraan geloven, ook de buitenkant van het hotel krijgt deels een opfrisbeurt door middel van een grootschalige verfbeurt deze zomer.

Dit alles wordt uiteraard uitgevoerd met zo min mogelijk overlast voor onze hotelgasten.

Nieuwsgierig? Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates, of kom na augustus het resultaat met eigen ogen bewonderen!