Beste prijs garantie

Over Golden Tulip Keyser Breda Centre


Verrassend veelzijdig verblijf

Als het op veelzijdigheid aankomt, spant Golden Tulip Keyser Breda Centre de kroon. Zowel zakelijk en privé als binnenshuis en buitenshuis kunt u verrassend veel kanten met ons op.

Buitenshuis ligt het stadshart van Breda praktisch aan uw voeten. Hoogstandjes zoals Holland Casino, het Chassé Theater en de 15e-eeuwse Grote Kerk zijn vanuit onze wandelgangen al te zien. Net zoals alle ‘down town’ restaurants, barretjes, winkels en cultuurhistorische bezienswaardigheden zijn ze met een korte wandeling te bereiken. Zelfs het natuurrijke buiten van Breda is opvallend dichtbij, ideaal om heerlijk in te wandelen of fietsen.


Makkelijk bereikbaar


Golden Tulip Keyser Breda Centre is zowel te voet, als met de auto, de bus en de trein erg makkelijk bereikbaar. Met de taxi en bus bent u binnen 5 minuten op C.S. Breda en wandelend binnen 10 minuten. Omdat ‘onze straat’ in directe verbinding staat met grote doorgaande wegen en Breda een compacte stad is, zit u ook zo op de snelweg. Antwerpen is slechts 45 kilometer van Breda verwijderd. Rotterdam en Den Bosch liggen op maar 50 kilometer afstand.


Business, leisure & pleasure


Al met al is ons hotel door haar centrale ligging in Breda én de provincie Noord-Brabant een bijzonder interessante bestemming voor ‘business, leisure & pleasure’.


Faciliteiten


Binnenshuis bent u van alle 4-sterren gemakken (zie faciliteiten) voorzien. Tegelijkertijd tikt het klokje een beetje zoals thuis. Zo is ons team de zorgzaamheid zelve. Bovendien is uw bed gespreid in een warm gestylde kamer en kunt u in ons restaurant zó aan tafel om Chef André zijn kookkunsten te ontdekken. Onze zalen bieden onderdak aan ieder soort bedrijfsmatige,- of privéactiviteit, waaronder een culinaire kookworkshop. Uiteraard verzorgen wij alles tot in de puntjes. Ons terras is dé plek om onder het genot van een hapje en drankje te genieten van de zon en het fraaie uitzicht op het Chassé Park.

Kortom: wij hebben alles in huis voor een verrassend veelzijdig verblijf!


Missie


Golden Tulip Keyser Breda Centre is een Brabants, 4-sterren familiehotel in het centrum van Breda. Persoonlijke aandacht, hartelijkheid, huiselijkheid en genieten zijn voor ons belangrijke waarden. De enthousiaste inzet van ons hechte team, de warme, eigentijdse ambiance in het hotel, onze uitgebreide leisure- en zakelijke faciliteiten én onze bijzondere ligging nabij het bruisende stadshart van historisch Breda maken dat wij zowel de zakelijke – als vrijetijdsgast een unieke totaalbeleving kunnen bieden.


Visie


Golden Tulip Keyser Breda Centre streeft ernaar haar gasten een unieke totaalbeleving te bezorgen, die hun verwachting overtreft. Door balans te vinden tussen persoonlijke servicegerichtheid, professionele kwaliteit, duurzaamheid en maatschappelijk betrokken ondernemen, willen wij ons blijvend onderscheiden van concurrerende hotels.