Beste prijs garantie

Parkeren in het centrum van Breda

Auto parkeren
Parkeren kan eenvoudig bij de Chasse Parking, Coulissen 2. Dit is een bewaakte parkeergarage en de kosten zijn € 10,- per 24 uur of van 's avonds 18:00 tot 's morgens 9:00 zijn de kosten €5,50. Na het parkeren neemt u uitgang centrum, daarna bent u binnen 3 minuten bij het hotel. Eventueel laden en lossen kan voor het hotel op de daarop aangegeven plaats.
Minder valide parking is beschikbaar naast het hotel.

Fiets parkeren
Uw fietsen kunt u in ons hotel stallen, meldt u zich daarvoor even bij de receptie. Fietsroutes en andere stadsinformatie zijn ook bij de receptie beschikbaar.

 

FAQ / handige informatie voordat u een verblijf boekt in Breda

Inchecktijd
Wij garanderen dat u om 15:00 kunt inchecken in ons hotel. Wilt u eerder aankomen dan kunt u wanneer de kamer nog niet klaar is de koffers in de receptie veilig stallen.
Uitchecktijd
Standaard is de uitchecktijd 11:00. Op zondag doen we iets rustiger aan en kunt u tot 12:00 op de kamer blijven. Mocht u een late check-out willen boeken dan kan dit vaak tegen betaling. Sommige arrangementen zijn te boeken inclusief late check-out.
Honden
Honden zijn niet toegestaan in ons hotel. Heeft u een hulphond, geef dit dan even aan bij het reserveren. Uiteraard kunt u een hulphond wel meenemen.
Minimum leeftijd
Degene die de kamer boekt moet minimaal 18 jaar oud zijn en aanwezig.
Fietsverhuur
Fietsen zijn te huren in onze receptie. We hebben een aantal fietsen op voorraad. Zeker zijn van een fiets? Neem dan tijdig contact op met onze receptie. Fietsen zijn alleen per dag te huur.
Stadfietsen voor €12,50 per dag
Electrische fietsen voor €25,00 per dag
Openingstijden ontbijt
Maandag tot vrijdag van          07:00 - 10:00
Weekenden en feestdagen van 08:00 - 11:00
Openingstijden restaurant
Maandag tot zaterdag van       12:00 - 22:00
Zondag                                  gesloten
Openingstijden Bar
Maandag tot zaterdag van       12:00 - 24:00 
Zondag en feestdagen van       12:00 - 23:00