Zalen

Voor ieders wens wat wils.
De één houdt van een volle Bourgogne, de ander drinkt liever een ronde Bordeaux. Smaken verschillen. Daarom bieden wij u de keuze uit 9 verschillende zalen, ieder met eigen kenmerken, ieder vernoemd naar een andere Franse wijnstreek. Ze lopen uiteen van een kleine, intieme vergaderruimte tot een grote zaal voor uw privé,- of personeelsfeest, training of congres. Er is altijd een zaal die aansluit op uw wensen en behoeften. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Vergaderzalen

Verscheidenheid & karakter

Van klein en stijlvol zakelijk tot groot en warm functioneel. Of wat eigenzinnig. Wij bieden u een verscheidenheid aan zalen, ieder met eigen karakter, mogelijkheden en capaciteit. Al onze vergaderzalen vindt u op de begane grond. Smaakvolle inrichting met oog voor detail, veel daglicht en openslaande deuren zijn de basisingrediënten voor een inspirerende bijeenkomst.

Faciliteiten & voorzieningen

In iedere zaal heeft u een gratis wifi netwerk tot uw beschikking. Airconditioning en comfortabele stoelen zijn ook standaard. Evenals ‘state-of-the-art’ apparatuur, zoals een projector, beamer, scherm en flipover. Samen met een goed gevulde koelkast en koffie- en theefaciliteiten haalt u het maximale uit uw vergadering.

Business & a bite

Op een lege maag kunt u niet werken. Toch? Dat hoeft ook niet! Desgewenst combineert u uw zakelijke bijeenkomst met een culinaire lunch, mini- high tea of een diner (à la carte of in buffetvorm) in ons Artistiek gestylde Restaurant Orange. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen. Op basis van ‘bestelling’ is natuurlijk ook een optie. Of wat dacht u van een drankje op ons terras, na afloop van uw meeting?

Zaal naam Opp Max. capaciteit Ba Do Kl Co Re U Or Br
Alsace 18m2 8 0 0 0 0 0 0 0 8
Beaujolais 68m2 50 25 50 25 25 30 20 20 25
Bordeaux 56m2 40 25 50 25 25 30 20 20 25
Bourgogne 56m2 40 25 50 25 25 30 20 20 25
Camarque 59m2 40 25 50 25 25 30 20 20 25
Champagne 28m2 14 0 0 0 0 0 0 0 14
Loire 230m2 400 110 150 50 150 400 40 0 40
Provence 120m2 80 30 60 35 35 80 25 0 25
Rhône 128m2 100 40 60 35 35 100 28 40 35

Ba: Banket   Do: Theater   Kl: Klaslokaal   Co: Conferentie   Re: Receptie   U: U-vorming   Or: Open ruimte   Br: Boardroom

Alsace max. 8 p

De Alsace zaal is perfect om met een klein gezelschap te vergaderen. Deze ruimte is bijzonder smaakvol ingericht. De lichthouten tafel en lederen stoelen zijn aantrekkelijke eyecatchers. Via de grote raampartij heeft u uitzicht op de fraaie, oude Chassé Kazerne. Open de buitendeuren en uw meeting krijgt een verfrissende boost.

Beaujolais max. 50 p

De Beaujolais zaal heeft met zijn kuipfauteuils, eigenzinnige krukstoeltjes, gecapitonneerde bank en robuuste kast een uitgesproken en knus karakter. Dit sluit goed aan op de sfeer van een meer sociaal informele bijeenkomst.

Bordeaux max. 40 p

De Bordeaux zaal is een modern afgewerkte, functionele ruimte met warme interieuraccenten. Vanuit deze zaal kijkt u uit op het Chassé Park met zijn architectonische appartementen, kronkelpaden en bomen.

Bourgogne max. 40 p

De Bourgogne zaal is een modern afgewerkte, functionele ruimte met warme interieuraccenten. Vanuit deze zaal kijkt u uit op het Chassé Park met zijn architectonische appartementen, kronkelpaden en bomen.

Camarque max. 50 p

In de Camargue zaal heeft u uitzicht op de Keizerstraat. U krijgt daarom een Koninklijke knipoog in de vorm van ietwat barokachtige stoelen, goudgeel tapijt en een robuuste houten boekenkast. Schemerlampen en foto’s van jazzartiesten geven deze zaal een persoonlijk karakter.

Champagne max. 14 p

De Champagne zaal is geschikt voor kleinere meetings. Door de grote raampartijen, heeft u hier veel daglicht om prettig te vergaderen. De lange lichthouten tafel, lederen stoelen en frisse accessoires geven deze zaal een vriendelijk en opgeruimd karakter. U heeft hier uitzicht op de fraaie, oude Chassé Kazerne. Open de buitendeuren en uw meeting krijgt een verfrissende boost.

Loire max. 400 p

De Loire zaal is een combinatie van de Provence, Bordeaux en de Bourgogne zaal.

Provence max. 80 p

De Provence zaal is een modern afgewerkte, functionele ruimte met warme interieuraccenten. Hier bevindt zich tevens een gezellige bar en onze strakke, professionele keuken. Al met al is de Provence zaal een perfecte setting voor bijvoorbeeld een familiediner, een (door Culi Club Keyser volledig verzorgde) kookworkshop of vergadering met borrel na afloop.

Rhône max. 100 p

De Rhône zaal is een combinatie van de Beaujolais en de Camarque zaal.

Restaurant Orange

Restaurant Orange en de hotel bar bevinden zich op de begane grond. U treft er naast de vele culinaire mogelijkheden ook een gezellige en ongedwongen sfeer. Ontbijt, lunch, diner of gewoon een lekker hapje bij de borrel, dit is voor ons geen probleem. Tijdens een vergadering kunt u gebruik maken van één van de vele lunchmogelijkheden die wij bieden. In principe wordt de lunch in ons restaurant geserveerd. Op verzoek kunnen er ook lunches in de zalen geserveerd worden.

Tot 10 personen kunt u een keuze maken uit de à la carte kaart, die elk seizoen wisselt van gerechten. Tevens kan er ook een lunchbuffet voor u verzorgd worden met een variatie van warme en koude gerechten. Mocht u liever een broodjeslunch of van een themabuffet gebruik maken zijn hier ook voldoende mogelijkheden voor. Vanzelfsprekend houden wij rekening met allergieën, diëten en andere uitzonderingen.

Meer informatie